Vind jij het tijd om te groeien met jouw bedrijf?

'Groeien' in die zin dat je op beide oren kan slapen
telkens wanneer je iets nieuws de wereld instuurt?
'Groeien' in die zin dat je op evenveel tijd
méér kunt verwezenlijken?

Dan ben jij 100% ready
for the next level!

Mockup lanceren

Boost My Launch

De theorie
Met een waarde van €1590

Lanceerhub

De praktijk
Met een waarde van €1290

Nu voor € 1.149 i.p.v. €2.880

Al even aan het 'sjikken' op een online aanbod?

Klaar voor een extra inkomstenlaag in je bedrijf met less effort?

En nee, ik wil het niet hebben over passief inkomen. Want daar geloof ik niet in. Bullshit zelfs.

Ik heb het liever over schaalbaar inkomen. Jouw expertise aanbieden in een online aanbod. Of dat nu een cursus is, een coachingsprogramma, templates of downloadbare producten. I’ll teach you how. Enige voorwaarde: jouw bedrijf staat al. Je hebt al een bestaand cliënteel waarmee je aan uurtje-factuurtje je brood mee verdient.

I know you. Ik coachte al meer dan 100 ondernemers.

En ik ben er zéker van dat jij je in 1 van de volgende situaties herkent:

Herkenbaar?
I feel you.

Want I’ve been there. Toen ik startte met ondernemen wist ik het: ik zou coachen, altijd één op één. Tot de vraag mij oversteeg. Ik werkte dag én nacht, hield amper tijd over voor leuke dingen. Ik voelde me slecht, want ik kon niet aan de vraag voldoen. Niet genoeg mensen helpen.

Ik besefte dat het anders moest. Dat ik voldoende had opgebouwd om op een andere manier inkomen te verzamelen. Een toevoeging in mijn aanbod: een schaalbaar inkomen. Ik bouwde cursussen uit, een fysiek product, een groepsprogramma. Met één doel: kunnen groeien, maar vooral méér mensen kunnen helpen.

Ik leerde de ins en outs van een schaalbaar inkomen. Leerde al snel dat ‘passief’ niet bestaat. Een schaalbaar inkomen uitbouwen? Dat vraagt energie en tijd. Dat is werken. Alleen op een andere manier. Effort dat schaalbaar is. Waarvan je jezelf niet kapot werkt. Gewoon hard werken, mét resultaat.

Frame 27

Na vele succesvolle launches én vragen van coachees besloot ik dat het tijd was. Tijd om dit aan anderen te leren. Mijn kennis te delen die ik nog nooit eerder deelde in een programma: hoe lanceer ik? Hoe bouw ik een online aanbod dat bij mij past én dat mijn ideale klant wilt.

Boost My Launch was born.

Hannelore
Boostways

Laat me je voorstellen:
Boost My Launch

Een cursus dat jou ALLES leert over het uitbouwen van een sterk online aanbod én hoe je deze succesvol op de markt kan lanceren. 10 modules, video’s waarin ik mijn kennis en ervaring deel, telkens met concrete opdrachten. Hands-on, praktisch én strikt op jouw business, zoals je van mij gewoon bent.

Icon growth RGB

Bouw een schaalbaar
aanbod uit dat werkt

Icon rocket RGB

Leer strategieën om
succesvol te lanceren

Intensive 1 on 1 coaching Boostways Coaching

Werk slimmer én efficiënter
én verdien meer geld

Boost My Launch bureau

Start vandaag nog!

Van A tot Z overlopen wij welke stappen jij moet zetten om dat schaalbaar aanbod succesvol op de markt te zetten.

Met die kennis op zak kan jij in onze Notion Lanceerhub jouw lancering écht beginnen uitplannen. No more excuses, time for action.

Boost My Launch

t.w.v. 1.590,00

In dit programma leer ik je ALLES om een sterk online aanbod te bouwen

☑️ Van het formuleren van een aanbod dat werkt,
☑️ tot het maken van je online aanbod,
☑️ het technische gedeelte,
☑️ de fases van de lancering
☑️ het opvolgen van sales…

MacBook BML 2

Lanceerhub

t.w.v. €1.290,00

In de lanceerhub vind je specifieke taken en tools om je lancering te plannen

☑️ Een concreet stappenplan met alle taken waar je zeker aan moet  denken tijdens een lancering
☑️ Een handige checklist die je hierbij gaat helpen
☑️ Doelen vastleggen en bijhouden
☑️ Handige templates en guidelines

iPad Lanceerhub 1

Tell me Hannelore.
Wat ga ik leren?

Door onze uitgebreide cursus met videolessen, opdrachten en templates word jij voorzien van de nodige, stevige theoretische basis.

Ready for some real action?
Ga aan de slag in onze lanceerhub

mockuplogo 1

Boost My Launch + Lanceerhub

Voor maar 1.149 ipv €2.880

Boost My Launch is helemaal voor jou als:

Strategie Boostways

Je een ondernemer bent die al even bezig is en expertise hebt vergaard.

Je weet wat werkt. Jij kan je klanten al op een actieve manier naar transformatie brengen met je kennis en expertise.

Positionering Boostways

Je klaar bent om de volgende stap in je business te zetten.

Nothing is holding you back. Jij durft gesprekken aangaan met potentiële klanten.

Icon muscle white RGB

Je bent klaar om echt aan de slag te gaan. Let's go, let's grow!

Je bent bereid voor je dromen te gaan. Je wilt groeien en ambitieus, en bent bereid opdrachten te maken én echt te knallen.

Je moet ons niet geloven!
Vertrouw op wat andere zeggen...

Wil jij net als Dorien, Tine en Cathy
jouw business naar een hoger niveau tillen?

Ja! Maar ik zit toch nog met enkele vragen.
Geen probleem, boek hieronder een gratis strategiesessie
en stel al jouw vragen aan Imane, onze Cliënt Hapiness Manager

1-1 strategiesessie met Boostways

Strategiesessie waarin we bekijken hoe jij strategisch kan groeien naar een consistente 6-figures business. Meer verdienen, minder werken, dat is onze garantie.

Boek een gratis
strategiesessie

Tijdens dit gesprek bekijken we wat jouw vragen én noden zijn. We gaan op zoek naar hoe jij jouw zaak op korte termijn stevig kan doen groeien en naar welk traject bij Boostways de ideale fit is voor jou op dit moment!

Dit gesprek is vrijblijvend. Nadien heb je geen enkele verplichting om samen met ons in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?

Frequently Asked
Questions

Wat past het beste bij mij? Hoe werkt dat z’n online cursus? Voor al jouw vragen, 1 adres: info@boostwayscoaching.be
Hier lijsten we al enkele veel gestelde vragen voor jou op:

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

21 community image