Over Hannelore
&
Boostways.

Hi there!

Benieuwd wie er achter Boostways schuil gaat? Let me introduce myself and the team!

Hi there!

Benieuwd wie er achter Boostways schuil gaat? Let me introduce myself and the team!

2 ABOUT image e1669380894299

Klaar om samen
jouw business
een boost te geven?

Mijn naam is Hannelore, founder en CEO van Boostways. Supertof dat jij hier bent, want dat wil zeggen dat jij jouw bedrijf wil doen groeien! En laat dat nu exact zijn waar ik je bij wil helpen: groeien en het leven leiden dat jij écht wilt.

Ja ja Hannelore, maar waarom jij? Er zijn al zoveel business coaches.

Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 10 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Combineer dat met het uitbouwen van mijn eigen bedrijf en team én je begrijpt meteen dat ik van aanpakken weet. 

Die doorgedreven expertise is schaars. Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Daar wil ik verandering in brengen. Onze unieke manier van werken, 360°-view en customer centricity is wat we willen brengen naar jou, ambitieuze ondernemer.

Dus, wil jij jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen? We got you.

Hannelore

Hoe het allemaal begon...

Hannelore Verheyen Loreal Boostways

Ik behaalde mijn diploma’s (3 Masters: Communicatiewetenschappen, Management en Marketing Management aan de Vlerick Business School – voor de nieuwsgierigen) en startte met werken. Ik leerde alles over digitale marketing bij Proximus, mijn eerste werkgever. Ik werkte binnen het website team, het e-mail marketing team en het e-commerce team. Na 4,5 jaar besliste ik om bij L’Oréal te gaan werken, eerst als Digital Campaign Manager tot ik doorgroeide tot Digital Director, een leidinggevende en strategische functie. Met mijn team van 8 bouwde ik talloze lanceringsplannen, mediacampagnes, pers- en influencer marketing uit. Ik leerde dus de ins en outs van on- en offline marketing bij wereldspelers.

Tijdens de eerste jaren van mijn carrière hielp ik een aantal bevriende ondernemers met hun marketingactiviteiten. En ik herkende steeds dezelfde issues: een gebrek aan kennis, tijd en goesting. Wel willen groeien, maar niet goed weten hoe. Vanalles proberen, maar niets dat echt werkt. En met mijn hulp, boekten we telkens mooie resultaten.

Hannelore Verheyen Loreal Boostways
Hannelore Verheyen van Boostways

Dus besloot ik Boostways
op te richten

Hannelore Verheyen van Boostways

Je kent het wel hé. De Covid-Lockdown. Plots zat ik geen 3u meer in de file naar mijn stuur te staren. Ik had tijd en wou daar iets mee doen. Boostways werd geboren.

Om ondernemers te doen groeien. Hun te helpen hun dromen waar te maken. Een leven in vrijheid te geven. Om hun business te boosten. Om jou bij te staan met al jouw vragen over online en offline marketing. Om een strategie te bouwen op maat van jouw bedrijf, en dus niet een ‘One Size Fits All’. Om mijn opgedane kennis met jou te delen.

Maar daar stopte het niet… 

Boostways groeide. Ondertussen is Boostways uitgegroeid tot een bedrijf met drie takken: Coaching, Consulting en onze Academy. Met een dynamisch en enthousiast team dat klaar staat om jou te helpen.

So, are you ready?

Waar wij écht
goed in zijn?

Expertise die uniek
is in België

Een expertise die vaak enkel grote bedrijven zich kunnen veroorloven. Vandaag stel ik mijn expertise ter beschikking van ambitieuze ondernemers. En dat maakt Boostways uniek.

Boostways hielp al meer dan 100 klanten. Ben jij de volgende?

Hannelore heeft gewerkt voor:

5 HIGHLIGHT EXPERTISE logos werk

Enkele korte en leuke weetjes over mij.
let's get personal!

Jawel, Hannelore is een echte Dame Blanche Expert. Consistent test ze in restaurant dame blanches uit en scoort ze deze op kwaliteit van het ijs, de chocoladesaus en de combo. Dus, op zoek naar de beste dame blanche? Ask her!

Oh yes, je kan me regelmatig terugvinden in de gym waar ik krachttraining doe, op de yogamat of op mijn gravelbike.

Tot slot reis ik ook enorm graag! Ik werd verliefd op Zuid-Afrika en safari’s, en wanneer ik daar ben heb ik ook altijd mijn fototoestel bij. Ook met de growcations van Hands-on Academy kan ik de wereld ontdekken. Living the dream.

Hannelore Verheyen en Elize Baron van Boostways

Achter elke coach
staat een top team

Elize team boostways

Meet Elize

Support-coach & Head of Consulting

Elize startte in Oktober 2020 als student bij Boostways en is sinds September 2021 officieel het eerste full-time team member! Elize studeerde al in mei 2021 met een Master in Bedrijfscommunicatie én een postgraduaat Digital Business Management. Wie is Elize? Net als ik een echte dierenvriend! In haar vrije tijd is ze graag bij haar vriendinnen, te vinden in de (vegetarische) keuken of op wandel in de natuur met haar hond!

Elize is een digitaal toptalent. Binnen Boostways is Elize gekend als de social media expert. Samen met jou bouwt ze contentplannen uit, filmt ze reels en Tiktoks en leert ze je alles over groeien op social media. Daarnaast is Elize funnel queen en begeleidt ze klanten met een 360° marketingstrategie. Tot slot is Elize support coach in Boost My Business: ze houdt jou accountable en geeft de nodige shot onder de kont.

Nina team boostways

Meet Nina

Marketing Manager & Graphic Designer

Nina is de marketing manager en Graphic designer van Boostways. Ze staat graag op de dansvloer, maar heeft eveneens haar bezigheden met verbouwen en een jong gezin. En die afwisseling heeft ze ook bij Boostways.: een sterke content marketing uitbouwen, onze nieuwe website de wereld insturen, social media en emailmarketing naar een hoger niveau brengen, lanceringen uitwerken,… Geen uitdaging is haar te veel.

Tinne team boostways

Meet Tinne

Admin support

Tinne is de administratieve duizendpoot van Boostways. Met twee kinderen thuis weet ze alles over organiseren én dat is exact ook wat ze bij Boostways doet. Het opvolgen van kmo-portefeuille dossiers, facturatie, het inplannen van social media content, Tinne knows it all.

Hoe Boostways
jouw business helpt
groeien!

Business coaching boostways

Business coaching

Toegankelijkheid, persoonlijke feedback en bereikbaarheid: de basiswaarden in onze coachingprogramma’s. Of je nu kiest voor het Boost My Business-groepstraject of 1-op-1 coaching, jij staat bij ons centraal.

Strategie en services boostways

Strategie & Services

Ben jij op zoek naar een strategiepartner waarmee je van A tot Z een plan opstelt waarbij de klant centraal staat? Voor funnels, social media, een
productlancering of een marketing- en communicatieplan? We can help you.

Academy boostways

Academy

Bijleren over digitale marketing en online zichtbaarheid? In onze Academy vind je praktische hands-on cursussen, tutorials en templates waarmee jij zelf aan de slag kan.