Gratis e-book over schaalbaar aanbod of passief inkomen en lanceren
ebook lanceren website visuals 1 1

E-book Scale up & launch off like a CEO

Jij hebt het gehad met dat uurtje-factuurtje werken? Jij wil jouw aanbod transformeren? Jouw business uitbreiden? Overduidelijk: JA!? Dan is dit e-book echt the way to the the next level waar je op dit moment naar verlangt. 

.
Frame 16

Samen klimmen we stapsgewijs jouw weg naar de top!

Als groeiexpert zie ik het zo vaak bij mijn coachees en begrijp ik dus maar al te goed dat een schaalbaar aanbod uitwerken geen eitje is. Een goed plan uitwerken is al geen kleinigheid. Laat staan het op de markt brengen. 

Maar zoals het met alles zo’n beetje is, is het een kwestie van stap voor stap te werk gaan. Het eerste stapje? Dit e-book. Het begin van dromen, maar ook vooral van DOEN! 

Frame 18

Meet Hannelore, jouw groeiexpert

Voor zij die mij nog niet zo goed kennen, stel ik me met heel veel plezier nog eens even voor. 

Ik ben Hannelore, CEO van Boostways. Ondertussen kan ik mezelf met trots een succesvolle ondernemer noemen. Hoezo? Op korte tijd ben ik erin geslaagd om met mijn eigen bedrijf Boostways grote stappen te zetten. Op amper 2 jaar tijd ben ik gekomen waar ik nu sta: een miljoenenbedrijf, mét topteam! 

Zoals je dus ziet, weet ik dus wel van opschalen! 

Ik heb de knowledge, de tips & tricks. 

Om je alvast een proevertje te geven: als het aankomt op schaalbaarheid en lanceren, zijn er twee magic ingredients die er mee voor hebben gezorgd dat mijn bedrijf zo enorm is kunnen groeien: een boss ass planning en focus om U tegen te zeggen. 

Maar dat is belangen nog niet alles. Dit zijn nog maar twee inzichten die ik met jou ga bespreken in het e-book. 

Nog meer weten? 

100 % ready to scale up & launch off like a real CEO!

Schalen. Lanceren. En dus ook groeien. I know. Het is een proces dat tijd en inzet vraagt, maar dankzij dit GRATIS e-book ben je daar binnenkort helemaal klaar voor. 100 % ready – of …. nog meer?

.
passief inkomen genereren, jouw aanbod schalen en een goede lancering opzetten met het gratis e-book scale up & launch off

1-1 strategiesessie met Boostways

Strategiesessie waarin we bekijken hoe jij strategisch kan groeien naar een consistente 6-figures business. Meer verdienen, minder werken, dat is onze garantie.

Boek een gratis
strategiesessie

Tijdens dit gesprek bekijken we wat jouw vragen én noden zijn. We gaan op zoek naar hoe jij jouw zaak op korte termijn stevig kan doen groeien en naar welk traject bij Boostways de ideale fit is voor jou op dit moment!

Dit gesprek is vrijblijvend. Nadien heb je geen enkele verplichting om samen met ons in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?