website ebook planning 3 03
website ebook planning 1

E-book Succesvol plannen als een CEO

Of je nu net begonnen bent of al een tijdje bezig, jij kent ongetwijfeld het gevoel: “Oh my, die planning van mij on point krijgen, dat is niet altijd een even simpele taak…”

In dit e-book neem ik je kort en krachtig mee in de kunst van planning en prioriteiten stellen. So let’s dive in together & make a boss ass planner out of you, right?

website ebook planning 3

Weet jij soms ook niet waar eerst aan te beginnen?

Helemaal iets voor jou als…

website ebook planning 4

Meet Hannelore, groeiexpert

Ik ben Hannelore, founder en CEO van Boostways. Met drie Masterdiploma’s in marketing en communicatie én meer dan 10 jaar ervaring bij topadverteerders, heb ik een expertise opgebouwd die uniek is in België. Combineer dat met het uitbouwen van mijn eigen miljoenenbedrijf en een groot team én je begrijpt meteen dat ik van aanpakken weet.

Better done than perfect!

is dan ook een uitspraak die ik heel vaak zeg tegen mijn coachees, alsook zelf blijf nastreven.

Met resultaat!
Want vandaag de dag heb ik een succesvol bedrijf, met een topteam én een solide plan voor nog meer groei in het nieuwe jaar!

Wat ik kan, kan jij ook!
Jij bent CEO van jouw bedrijf. Planning is the job of a ceo. And truthbomb… YOU ARE ONE! Mijn advies, neem genoeg de tijd om AAN jouw zaak te werken. Denk niet alleen op korte termijn. Waar wil jij staan binnen 3, 4 of 5 jaar? 

So let’s get to the real deal. Let’s start planning right away!

Ja! Helemaal overtuigd.

Het GRATIS e-book Succesvol plannen als een échte CEO zit vol waardevolle tips en geeft een inkijk in hoe ik bij Boostways vooruit plan. Ga ook zelf aan de slag met de bijgevoegde oefeningen. Waar wacht je nog op? 

mockup ebook succesvol plannen

Wat vinden
Boostways-klanten?

Wil jij net als Cathy, Flo en Tine jouw bedrijf doen groeien?

Gratis 1-1 Strategiesessie met Boostways

Gratis strategiesessie waarin me elkaar leren kennen en ik al strategische verbeterpunten voor je business aanhaal.

Boek een gratis
strategiesessie

Tijdens deze strategiesessie bekijken we hoe jij jouw zaak op korte termijn kan doen groeien. Onze Boostways-expert begeleid jou naar een plan van aanpak.

De strategiecall is vrijblijvend en je hebt nadien geen enkele verplichting om samen met mij in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?