3 maanden 1-1 Coachingstraject

Taste of Gold: Proef de Gouden Standaard in Coaching

Hallo daar, gedreven ondernemer! 👋

Voel je dat je bedrijf meer potentie heeft dan je tot nu toe hebt kunnen ontsluiten? Je bent begonnen met grote dromen van groei en succes, maar de realiteit heeft je misschien een beetje ingehaald. Eigenlijk had je gedacht nu al veel verder te zijn. Je weet dat het potentieel van jouw bedrijf enorm is, maar hoe transformeer je dit potentieel in winst?Misschien merk je dat je strategieën slechts imitaties zijn van wat de concurrentie doet, maar zonder de gewenste resultaten. Of misschien word je onzeker als je al die succesverhalen online ziet, en vraag je je af: waarom lukt het mij niet op dezelfde manier?

🚀 Dit is waar Taste of Gold het spel verandert. Dit drie maanden durende traject is jouw kans om eindelijk de winnende formule te leren die specifiek werkt voor jóuw bedrijf. Geen aanmodderen meer, geen onzekerheid, en geen tijd verspillen aan methodes die niets opleveren. Wij zijn hier om je strategisch en doelgericht vooruit te helpen!

Taste of gold
Icon_rocket RGB

1-op-1 Impact
Persoonlijke Revolutie

Direct. Diepgaand. Dynamisch. Coaching die jouw wereld verandert, afgestemd op jouw ambitie

Icon heart RGB

Uitzonderlijke Coaching
Meesterlijke Groei

Pure groeikracht. Jouw shortcut naar de top met de elite coaches van Boostways. Verwacht doorbraken.

webpage gold image 4

De Kracht van Community
Samen Sterker

Jouw entree tot de exclusieve cirkel van winnaars. Deel, leer, groei. Ongekend krachtig.

Herdefinieer Succes:
Begin jouw avontuur met Taste of Gold

Voel je dat je klaar bent voor meer, maar lijkt het alsof elke inspanning verdwaalt in de chaos van het dagelijkse ondernemersleven? Zet je je volledig in, maar blijft de beloning uit? Bij Boostways begrijpen we deze frustratie als geen ander. Nu is het moment aangebroken voor een fundamentele verschuiving. Het is tijd voor actie.

Mijn naam is Hannelore, jouw gids bij Boostways. Met de ervaring van het opbouwen van twee bloeiende ondernemingen en een gezamenlijke omzet van over een miljoen euro, evenals het coachen van meer dan 300 ondernemers, ben ik hier om jou door je persoonlijke groeiproces te loodsen. Vergeet de conventionele methodes; wij omarmen de revolutie.

Taste of Gold is ons nieuwste initiatief, een compact 3-maanden traject speciaal ontwikkeld voor ondernemers zoals jij. Ondernemers die verlangen naar tastbare verandering en significante vooruitgang. Dit programma biedt je niet alleen persoonlijke begeleiding en strategisch inzicht, maar ook een plek binnen een community van gelijkgestemden. Wij staan voor authentieke, diepgaande transformatie, niet voor vluchtige successen.

webpage gold image 5

Als je voelt dat je klaar bent voor een nieuw hoofdstuk en verlangt naar echte progressie, dan is dit jouw kans. Met Taste of Gold transformeer je inspanning in impact, ambitie in resultaat. Ben je klaar om deze reis aan te vangen, om te proeven van wat échte groei inhoudt? Laten we samen de eerste stap zetten. 💪🚀✨ Dit is jouw moment van groei. Let’s make it spectacular!

webpage gold image 5
webpage gold image 7

Taste of Gold: Een Explosieve Start voor Jouw Onderneming

Jij bent die ondernemer met grootse plannen en de droom van vrijheid in je achterhoofd. Je startte je bedrijf met passie, om anderen te helpen en zelfstandig succes te behalen. Maar, laten we eerlijk zijn, de resultaten blijven soms achter bij je ambities. Je had al verder willen zijn, toch?Voel je dat je potentieel nog onaangeroerd is? Je bent niet de enige. Velen doen maar wat, kopiëren halfslachtig de strategieën van concurrenten, maar echte resultaten? Die blijven uit. En die constante stroom van ‘succesverhalen’ online helpt ook niet echt, of wel?

Met een investering van €4.900 voor het complete traject, zet je een stap naar een toekomst waarin niet alleen je bedrijf, maar ook jijzelf een significante transformatie ondergaat. Of kies voor het gemak van een betalingsplan van 3 termijnen van €1.600, aangepast aan jouw financiële behoeften. Taste of Gold is jouw kans om te proeven van de potentie van je bedrijf en deze binnen slechts drie maanden naar nieuwe hoogtes te tillen. 🚀✨

webpage gold image 7
Taste gold

Taste of Gold: Jouw Introductie tot Groei en Innovatie

Jij, gedreven ondernemer, droomt ervan… om de eerste stappen te zetten in het transformeren van volgers en leads naar loyale klanten. Je begint de fundamenten van effectieve marketing te begrijpen, met strategieën die je onderscheiden van de massa. De complexiteit van constante klantenwerving begint plaats te maken voor een duidelijker pad naar succes. Het creëren van social media posts en digitale content begint vorm te krijgen, waardoor je meer tijd overhoudt om te focussen op de kern van je bedrijf. Je leert de basisprincipes van een aantrekkelijke website en e-mails, en het allerbelangrijkste? Je zet de eerste stappen naar schaalbaarheid binnen je bedrijf, met de potentie voor meer winst op de lange termijn.

Welkom bij Taste of Gold, een 3-maanden traject dat een voorproefje biedt van wat mogelijk is met de juiste begeleiding en inzet. Dit programma is jouw kans om te ervaren hoe het is om met gerichte actie en strategisch inzicht aan de slag te gaan. Hoewel we in deze korte tijd niet alle veranderingen zullen realiseren, leggen we de basis en geven we je de tools en kennis om een begin te maken met de transformatie van je bedrijf.

Wat biedt Taste of Gold?

Taste of Gold is het beginpunt voor ondernemers die klaar zijn om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hoewel we in drie maanden niet alle transformaties zullen doorvoeren, zul je weglopen met een duidelijk plan, vernieuwde motivatie en de eerste essentiële stappen richting een succesvolle toekomst.

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten op jouw pad naar succes? Stap in de wereld van Taste of Gold en laat ons samen ontdekken wat er mogelijk is. Jouw toekomst wacht op je.

Taste of Gold is het beginpunt voor ondernemers die klaar zijn om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hoewel we in drie maanden niet alle transformaties zullen doorvoeren, zul je weglopen met een duidelijk plan, vernieuwde motivatie en de eerste essentiële stappen richting een succesvolle toekomst.

Ben je klaar om de eerste stappen te zetten op jouw pad naar succes? Stap in de wereld van Taste of Gold en laat ons samen ontdekken wat er mogelijk is. Jouw toekomst wacht op je.

Wat jij krijgt bij Taste of Gold

 • Inzicht in Effectieve Marketing: Leer hoe je een sterke marketingstrategie ontwikkelt die jouw unieke bedrijf onderscheidt.
 • Basis voor Digitale Content: Ontdek de beginselen van contentcreatie die resoneert met je doelgroep.
 • Introductie tot Schaalbaarheid: Verken hoe je kunt beginnen met het schalen van je bedrijf zonder noodzakelijkerwijs meer van je tijd te investeren.
 • Netwerk en Support: Word onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers en ontvang de steun die je nodig hebt op je groeipad.

A chance of a lifetime , want met Golden Growth ga jij voor jouw toekomst

Not your average coaching want dit is wat jij krijgt:

Op maat gemaakte groeistrategie

Tijdens deze initiële sessie stellen we scherp op waar je nu staat en waar je naartoe wilt. We bespreken je doelen, analyseren je huidige bedrijfsvoering en schetsen een route die leidt naar de groei die je voor ogen hebt. Deze call is jouw startblok voor de komende drie maanden, vol inzichten en actiepunten die je direct kunt toepassen. Het is een essentiële stap om je bedrijf met kennis en kracht vooruit te duwen.

Laat je inspireren en motiveren door een persoonlijke boodschap van Hannelore, waarin ze haar inzichten en visie deelt specifiek afgestemd op jouw traject. Deze Big Vision Video is bedoeld om je te inspireren, uit te dagen en je te helpen groter te denken. Het biedt een unieke kans om vanuit een nieuw perspectief naar je bedrijf en toekomstmogelijkheden te kijken.

Aan het einde van je Taste of Gold traject nemen we de tijd om terug te kijken en vooruit te plannen. In deze afsluitende call evalueren we de voortgang, vieren we de behaalde successen en stellen we vast wat de volgende stappen zijn voor jouw onderneming. Deze sessie is cruciaal om de continuïteit van je groei te waarborgen en ervoor te zorgen dat je vol vertrouwen en met een helder actieplan verder kunt.

Voordat we van start gaan, nemen we een grondige blik op waar je bedrijf nu staat. Deze persoonlijke audit omvat een analyse van je huidige bedrijfsstrategieën, marketinginspanningen, en algemene bedrijfsvoering. Het is een essentiële stap om te begrijpen waar verbeteringen nodig zijn en om een solide basis te leggen voor de groeistrategie die we samen gaan ontwikkelen. Dit inzicht is cruciaal om gericht te kunnen werken aan het verstevigen van je onderneming.

 

 

Ijzersterke Individuele Coaching

Stel je voor: dag en nacht toegang tot jouw persoonlijke business mentor, rechtstreeks via WhatsApp. Ongeacht de zakelijke uitdaging of doorbraakidee waar je mee zit, onze onbeperkte support staat klaar om je direct te begeleiden. Dit is empowerment op elk uur van de dag, waardoor je met ongekende snelheid en vertrouwen door besluitvormingsprocessen navigeert.

 

 

Deze unieke sessie is een diepgaande duik in het vormgeven of finetunen van jouw bedrijfsstrategie. In deze individuele Borrow My Brain sessie werk je samen met een expert om jouw strategische plannen concreet te maken, te optimaliseren, of nieuwe richtingen te verkennen. Dit is een kans om op maat gemaakte inzichten en actiepunten te ontvangen die jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen, perfect afgestemd op jouw unieke situatie en doelen.

Tijdens je Taste of Gold traject heb je toegang tot vier SOS-calls van elk 30 minuten, die je kunt inzetten wanneer je behoefte hebt aan directe ondersteuning of strategisch advies. Deze calls bieden je de kans om dieper in te gaan op urgente vragen of knelpunten waar je tegenaan loopt. Het is jouw persoonlijke hotline naar expertise, waarbij je snel en effectief antwoorden en oplossingen krijgt aangereikt, zodat je met minimale onderbreking verder kunt met je groeiproces.

Met Taste of Gold krijg je de luxe van onbeperkte contentreviews. Of het nu gaat om je website, blogposts, social media updates, of e-mailcampagnes, ons team staat klaar om je werk te beoordelen en gerichte feedback te geven. Deze continue stroom van constructieve kritiek en aanbevelingen helpt je om je communicatie te verfijnen, je boodschap aan te scherpen en de effectiviteit van je marketinginspanningen te maximaliseren. Elk stuk content dat je creëert, wordt een kans om te leren, te verbeteren, en meer impact te maken.

 

Krachtige Kennisboost & Netwerkexpansie

Gedurende je traject heb je toegang tot alle online groepscalls, waar je de kans krijgt om te leren van en te netwerken met andere ondernemers. Deze sessies bieden waardevolle inzichten in diverse aspecten van het ondernemerschap, van marketing tot bedrijfsstrategie, en geven je de kans om vragen te stellen en directe feedback te ontvangen. Het is een uitstekende manier om je kennis te verdiepen en je netwerk uit te breiden.

 

 

Neem deel aan een exclusieve mastermind en coaching sessie onder leiding van Hannelore, waar je samen met een kleine groep ondernemers diepgaand aan de slag gaat met specifieke uitdagingen en kansen binnen je bedrijf. Dit is een unieke kans om persoonlijke begeleiding te krijgen dé expert met een schat aan ervaring, en om te leren van de inzichten en ervaringen van je mede-ondernemers.

 

Kies een workshop die aansluit bij jouw behoeften en dieptepunten binnen je bedrijf. Deze intensieve, halfdaagse sessie is gericht op praktische kennis en vaardigheden die je direct kunt toepassen op jouw onderneming. Of het nu gaat om het verbeteren van je salesfunnel, het verfijnen van je marketingstrategie, of het optimaliseren van je operationele processen, deze workshop geeft je de tools die je nodig hebt om te groeien.

 

 

Ervaar de kracht van samenwerking en gemeenschapszin tijdens een co-workdag, afgesloten met een gezellige apero. Deze informele bijeenkomst biedt niet alleen de kans om aan je eigen projecten te werken in een stimulerende omgeving, maar ook om te netwerken, ervaringen uit te wisselen, en mogelijkheden voor samenwerking te ontdekken. Het is de perfecte manier om nieuwe contacten te leggen en je sociale netwerk binnen de ondernemersgemeenschap te versterken.

Extra tools voor groei

Alles wat je nodig hebt voor jouw groeitraject, gebundeld in één handige app. Van het plannen van sessies tot het bijhouden van je voortgang, de Boostways-app maakt het gemakkelijk om georganiseerd en gefocust te blijven op je doelen.

Bij deelname aan het Taste of Gold traject ontvang je ook een speciaal ontworpen Boost My Business-werkboek. Dit waardevolle hulpmiddel is zorgvuldig samengesteld om jou te ondersteunen bij het toepassen van de geleerde strategieën en inzichten uit de Boost My Business cursus. Het werkboek fungeert als jouw persoonlijke gids en planner, waarmee je jouw voortgang kunt bijhouden, doelen kunt stellen, en actieplannen kunt uitwerken.

Als onderdeel van het Taste of Gold traject krijg je exclusieve toegang tot onze gerenommeerde Boost My Business cursus. Deze uitgebreide online cursus is speciaal ontworpen om ondernemers zoals jij de essentiële tools en technieken te bieden voor het opbouwen en uitbreiden van je bedrijf. Van het ontwikkelen van een robuuste bedrijfsstrategie tot het effectief inzetten van marketingtactieken die resoneren met je doelgroep, deze cursus dekt alle bases.

How we make
it personal

Bij Taste of Gold draait alles om het personaliseren van jouw groeipad. Vergeet de massale webinars waar je slechts een nummer bent. Hier geniet je van gerichte, één-op-één aandacht die je verdient. Dit omvat toegang tot onze WhatsApp-support, waar je dag en nacht terechtkunt voor onmiddellijke ondersteuning, en de mogelijkheid om op elk moment SOS-calls in te zetten. We ontwerpen elke fase van je traject om jouw unieke doelen te bereiken en je te voorzien van de kennis, vaardigheden en het netwerk dat je nodig hebt om te slagen.

 

 

review van de individuele coaching Golden Growth

Mijn eerste traject (Boost My Business) zorgde voor de nodige ‘schop onder mijn kont’ en een ware eye-opener. Dat resulteerde in acties die ik anders niet zo snel zou maken. Zo heb ik met mijn onderneming de sprong gemaakt naar hoofdberoep. Ik ga nu vol passie mijn dromen achterna en daar heb ik nog geen enkel moment spijt van gehad. 

Ik kan Boostways aanraden aan iedereen die voelt dat ze meer verdienen, maar vooral ook nood hebben aan de juiste begeleiding. Je hoeft het niet alleen te doen en dat alleen al is zoveel waard. Bovendien krijg je er een community bovenop die ontzettend waardevol is.

Jolien Wallenus – Studio wal

Klaar om te investeren in jouw groei?

In 1 keer betalen

In 3 keer betalen

4.900 In een keer
 • xxx
1.600 In drie keer
 •  

Hoe ziet jouw
3-maanden traject eruit?

Dit is jouw investering voor Golden Growth

In 1 keer betalen

In 3 keer betalen

4.900 In een keer
 • xxx
1.600 In drie keer
 •  

Onze coachees aan het woord

review screenshot 1
review screenshot 2
review screenshot 3

Toch nog twijfels?
Weet dat er verschillende manieren zijn om samen aan jouw gouden groei te werken:

We geloven helemaal in de kracht van ons tweejarig traject. Op deze manier kunnen we echt duurzaam een daadkrachtig werken aan jouw groei. De resultaten zijn nu al verbluffend. Maar is Golden Growth in het nu een te groot commitment, dan zijn er ook andere opties!

icon club v2 1

Golden Privilege Club
een gratis voortraject

De plek om te proeven van onze coachingsstijl. We dagen je uit om je dromen na te jagen.

Icon star RGB

Golden Growth
Going all-in

Voel jij dat het tijd is om er helemaal voor te gaan? Dan zou ik niet twijfelen!

1-1 strategiesessie met Boostways

Strategiesessie waarin we bekijken hoe jij strategisch kan groeien naar een consistente 6-figures business. Meer verdienen, minder werken, dat is onze garantie.

Boek een gratis
strategiesessie

Tijdens dit gesprek bekijken we wat jouw vragen én noden zijn. We gaan op zoek naar hoe jij jouw zaak op korte termijn stevig kan doen groeien en naar welk traject bij Boostways de ideale fit is voor jou op dit moment!

Dit gesprek is vrijblijvend. Nadien heb je geen enkele verplichting om samen met ons in zee te gaan. Dus, waar wacht je nog op?

Frequently Asked
Questions

Wat past het beste bij mij? Wat houd dit coachingstraject in?

Twijfel jij nog of wil je weten welke formule et meest voor jou geschikt is? 1 adres: info@boostwayscoaching.be
Hier lijsten we al enkele veel gestelde vragen voor jou op:

Taste of Gold is zowel voor starters als ondernemers die al langer bezig zijn. Het enige ingrediënt dat je nodig hebt voor dit avontuur: interesse om van onze manier van aanpak te proeven. 

 

Taste of Gold past zich volledig aan aan jouw unieke situatie: welke stappen moet jij op dit moment zetten om te groeien? Verwacht je aan een persoonlijk, op maat gemaakt groeitraject.

 

 

Dit is helemaal aan jou. Taste of Gold volg je echt jouw eigen ritme, met de tijd die je hebt. Dus ook als je ondernemer in bijberoep bent, jij kan dit traject volgen.

Ons advies is wel – dit zeggen we puur vanuit onze ervaring met andere coachees: hoe meer focus, hoe meer je eruit gaat halen. 
Jouw Taste of Gold eindigt sowieso met een closing call. In deze call evalueren we je voortgang, vieren we je behaalde successen en stellen we vast wat de volgende stappen zijn voor jouw onderneming. Zo kan jij met een strak plan in handen verder aan jouw onderneming bouwen. 

 

En eventueel, if Gold was to your taste, met nog Boostways aan je zij. Let’s keep the momentum going!

 

 

Ja, én meer nog. Wij zijn op de hoogte van de meeste programma’s op de markt en hebben er zelf al een heel aantal gevolgd. Met deze kennis hebben wij Taste of Gold ook gemaakt: ‘aanvullend’, zeker. Maar vooral ook heel ‘anders’. 

 

Niet alleen ‘saaie’ theorie, maar vooral een superpraktisch programma. Wij tonen je hoe je iets doet. Jij gaat daar hands-on mee aan de slag. Dankzij alles wat er in Taste of Gold zit, zetten we actief de schouders onder jouw groei.

 

Grootschalige, onpersoonlijke coaching? Niet bij ons. Geen overvolle calls met honderden andere ondernemers. Bij Boostways sta jij echt in de schijnwerpers. Met een persoonlijk kick-off plan, jouw big vision, en een tailor-made audit. This is your showtime! 

 

 

Geen ‘of/of’- maar wel een ‘en/en’-verhaal. Wij hechten er enorm veel belang aan dat jij beide krijgt. Omdat wij uit onze ervaring weten dat deze twee elkaar aanvullen om het meeste uit een groeitraject te halen. 

 

Bij 1-1 coaching krijg je doelgerichte begeleiding op maat, inclusief de nodige schoppen onder je kont. In groepscoaching daarentegen is de input, inspiratie en motivatie van andere ambitieuze ondernemers de grootste troef. 

De investering in Taste of Gold reflecteert 100 % de waarde die je ontvangt: top-notch coaching en levensveranderende inzichten. Na Taste of Gold ben jij niet meer dezelfde ondernemer die je nu bent: jij weet wat er echt nodig is om te groeien. Jij hebt een concreet actieplan in handen. 
 1. Hannelore, head groei-experte
  Dankzij haar 10 jaar lange ervaring bij grote spelers (L’Oréal & Proximus) heeft Hannelore echt een meesterbrein als het op ondernemen aankomt. Hét bewijs daarvoor? Op amper 2 jaar tijd is ze erin geslaagd om van Boostways een miljoenenbedrijf, mét topteam te maken.

 2. Elize
  Elize is er al van het prille Boostways begin bij en heeft dus al meer dan 250 ondernemers mee helpen groeien. Dankzij haar skills & knowledge van communicatie en all things marketing zijn er al grote groeiresultaten bereikt.

 3. Karen
  Karen is nieuw bij Boostways, maar daarom niet minder skilled haar vak Als ondernemerscoach voor studenten deed ze 5 jaar lang heel veel ervaring, kennis & expertise op die ze nu met jou gaat delen.

Tenzij anders meegedeeld, gaan alle live momenten door in onze Boostways Office & Luxury Co-Work te Wijgmaal.

Want prachtige resultaten vragen om een prachtige werkomgeving. That is our spirit!  
Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

21 community image

Meet Elize

Support-coach & Head of Consulting

Support-coach & Head of Consulting

 

Elize startte in oktober 2020 als student bij Boostways. Na het behalen van haar Master in Bedrijfscommunicatie en een postgraduaat in Digital Business Management, ging ze in september 2021als eerste full-time member aan de slag bij Boostways. 

 

Elize is een digitaal toptalent. Als social media expert werkt ze samen met jou contentplannen uit, filmt ze reels en leert ze je alles over groeien op social media. 

 

Elize’s expertise reikt nog verder dan dit! Als onze ongekroonde Digital Queen, voert ze jou met onnavolgbare flair door de dynamische wereld van 360° marketingstrategieën.

 

Deze veelzijdige expertise en aanstekelijke energie maken van Elize de geweldige support coach die ze is. Ze houdt je accountable, daagt je uit en zorgt ervoor dat je die noodzakelijke stap extra zet.

Elize achter de schermen? Ze brengt haar vrije tijd graag door met vriendinnen, in de (vegetarische) keuken of in de natuur, op pad met haar trouwe viervoeter.

Meet Karen

Support Coach

Karen is de nieuwste aanwinst binnen het Boostways team. Dankzij haar 4 jaar aan ervaring en expertise in het begeleiden van start-ups en studentondernemers, heeft Karen bewezen een topcoach te zijn die ondernemers helpt hun dromen waar te maken.

Karen’s unieke kracht ligt in haar vermogen om zowel een creatieve generalist als een strategische denker te zijn. Ze jongleert moeiteloos met cijfers en ontwikkelt strategieën die even solide als innovatief zijn. Maar waar Karen echt in uitblinkt, is haar talent om ‘out of the box’ te denken. Ze komt met briljante, soms knotsgekke ideeën te komen die ons allen verrassen én inspireren.

Karen achter de schermen? Verwacht bij Karen geen koffiepauzes; deze chai latte aficionado weet haar dag met flair en originaliteit te vullen. En als het gaat om het loslaten van energie, vind je Karen in haar element tijdens een intensieve 50 minuten durende pilatessessie.
Meet Tinne

Admin support

Tinne, onze administratieve duizendpoot, brengt de kunst van organisatie tot leven bij Boostways. Als een multitaskende moeder van twee, past ze haar meesterlijke organisatievaardigheden ook toe in ons team. Het opvolgen van kmo-portefeuille dossiers, facturatie, het inplannen van social media content, Tinne knows it all.

Meet Nina

Marketing Manager & Graphic Designer

Nina neemt met ongeëvenaarde drive de leiding in alles wat met marketing en design te maken heeft. Of het nu gaat om onze gloednieuwe website de wereld in sturen, een sterke content marketing uitbouwen of lanceringen vlekkeloos uitvoeren – Nina draait haar hand er niet voor om.

 

Nina achter de schermen? Ze staat graag op de dansvloer in haar vrije tijd. Daarnaast, met dezelfde energie en toewijding waarmee ze onze marketingstrategieën vormgeeft, richt ze zich op de verbouwingen van haar huis en haar jonge gezin.

Follow us on Instagram