Exciting times bij Boostways

Jij bent niet gemaakt voor braaf en klein ondernemen. Voel jij ook dat er nog meer in zit? Zoveel potentieel in je zaak, zoveel ideeën die nog tot bloei kunnen komen. Weet dat er zoveel kan. Echt! Ik had zelf nooit durven dromen dat ik na 3 jaar hier ging staan. 2 bedrijven staan succesvol op poten, veel spannende projecten waar ik en mijn team achter de schermen op werken.

Die spanning van iets de wereld in te sturen.
Die fierheid als klanten tevreden zijn.
Die kriebel om telkens opnieuw te kiezen voor groei.
Daarvoor doe ik het.
Ondernemen.

Voel jij het ook borrelen van ideeën ↴

Wij kiezen resoluut voor 1-1 coaching

We coachten bij Boostways al meer dan 200 ondernemers. En het begon mij vorig jaar echt te dagen: ik wil nog sterker gaan staan waar ik in geloof: 1-1 begeleiding. Samen voelen naar wat bij jou past en dat dan in een slimme strategie gieten. In een duidelijk groeiplan. In een groeiplan dat juist voelt. Dat voelt als jou. 

Wij zien ons dan ook niet als een hokjescoach. Wij kijken naar elke ondernemer en focussen op wat werkt voor jou. Direct voor de ene, zachter voor de andere. Maar altijd op jouw maat.

Met dit inzicht komen wij met een nieuw product op de markt. In lijn én aanvullend op ons top coachingsprogramma Golden Growth. Wij zijn alvast super excited, hopelijk jij ook.

Zet je nu al op onze wachtlijst en ontvang op 1 maart als eerste alle info. ↴

Dagen
Uren
Min.
Sec.
.