5 zaken die niet mogen ontbreken op jouw salespagina

In de digitale wereld van vandaag is de kracht van een overtuigende salespagina ongeëvenaard. Of je nu een product, een dienst, of zelfs een idee wilt verkopen, jouw salespagina is de brug tussen jou en je potentiële klanten. Heel belangrijk dus om te weten wat er allemaal op zo’n pagina moet staan. In deze blogpost laat ik je dat met veel plezier zien!

1. Diversiteit in media

De eerste stap naar een overtuigende salespagina is diversiteit in media. Waarom dit zo belangrijk is? Hiervoor moet je begrijpen dat er drie ‘soorten’ mensen zijn: zij die graag lezen, zij die liever luisteren of zij die verkiezen iets te zien.

Ikke, Hannelore, ben bijvoorbeeld echt een lezer omdat ik video’s vaak te traag vind. Maar je hebt zeker en vast ook de mensen die liever een video bekijken dan een hele pagina tekst doorploegen.

Zorg er dus voor dat er voor ieder wat wils is. Zorg voor een gebalanceerde mix tussen video’s, tekst en afbeeldingen op je salespagina. Op die manier maak je iedereen blij!

Blog 2023 12 12 Extra A

2. Pijn benadrukken

Mensen kopen om één of andere pijn te verlichten of één of ander plezier te vergroten. Benadruk daarom goed de pijn of het verlangen dat jouw product of dienst oplost. Wat zijn de problemen waarmee jouw klanten worstelen? Hoe maakt jouw aanbod hun leven beter? Maak het ook zo persoonlijk mogelijk en laat hen zien dat je begrijpt wat zij meemaken.

3. Cijfers en bewijs

Niets overtuigt meer dan harde cijfers en bewijs. Vermeld daarom op jouw salespagina hoeveel mensen je al geholpen hebt, hoeveel opleidingen je al hebt gegeven en andere relevante statistieken.

Dit geeft je geloofwaardigheid en toont aan dat je een betrouwbare keuze bent voor potentiële klanten.

 

Blog 2023 12 12 Extra B

4. Veelgestelde Vragen (FAQs)

Een FAQ-sectie op jouw salespagina is essentieel! Het neemt twijfels en onzekerheden weg waardoor je potentiële klanten geruststelt.

Ik heb nog geen ondernemingsnummer, kan ik dan een traject volgen bij Boostways? Kan ik in termijnen betalen? Hoe begint mijn traject? …

Jouw FAQs moeten trouwens ook geen mega complexe vragen zijn. Meestal is het zelfs zo: hoe simpeler, hoe beter.

5. Vertrouwen opbouwen

De laatste maar misschien wel de belangrijkste tip: vertrouwen creëren is alles! Het is echt wat jouw potentiële klanten over de brug zal halen om tot verkoop over te gaan. Want mensen kopen van mensen en ze kopen nog gemakkelijker als ze heel goed weten van wie ze dat doen.

Laat daarom zien wie je bent, beantwoord al hun vragen en deel reviews en getuigenissen van tevreden klanten. Laat hen zien dat ze bij jou in goede handen zijn.

Blog 2023 12 12 Extra C

Nu je weet wat een overtuigende salespagina nodig heeft, ben je klaar om je product, dienst of idee aan de wereld te presenteren. Dus hup aan de slag nu, jij hebt het in je om een onweerstaanbare salespagina te creëren.

Met jouw vastberadenheid en deze strategische aanpak ben je op weg naar verkoopsucces! Let’s go!

Salespagina in orde? There you go! Maar nu wil je ook graag weten hoe je nog meer sales kan genereren? Boostways is your way to go! In onze groeitrajecten werken we samen aan een allesomvattend strategie- en marketingplan waardoor jouw sales heel binnenkort de lucht in zullen schieten. All the way to the top!

Stuur ons een berichtje voor alle informatie over onze trajecten.

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community