Coach confessions with a coachee: hair queen Aliesje van Liefde Voor Haar

Tijd om de schijnwerpers te richten op de échte sterren bij Boostways: onze ongelooflijke coachees. Hun passie, groei en successen doen ons hart als groei-experten heel vaak sneller kloppen. Zo trots op hen, en dat mag de wereld weten! Daarom lanceren we een nieuwe podcastreeks. Elke maand gaan we openhartig in gesprek met een van hen. Vandaag aan de beurt: Aliesje van Liefde Voor Haar

Blog podcast 106 1

Wie is Aliesje? 

Aliesje runt een succesvolle kapperszaak in Zonhoven, waar ze verder gaat dan alleen het knippen en kleuren van haar. Ze creëert een veilige en liefdevolle omgeving voor haar klanten, waar ze volledig zichzelf kunnen zijn.

Liefde voor haar én meer 

Aliesje’s filosofie is simpel: “Als je liefde geeft aan je haar, krijg je ook liefde terug van je haar,” vertelt ze. Deze benadering heeft haar geholpen om een trouwe klantenbasis op te bouwen die haar persoonlijke aanpak waarderen.

Maar het was niet altijd koek en ei. Een paar maanden geleden droomde Aliesje ervan haar zaak te transformeren en professioneel op de kaart te zetten. 

“De zaak was eigenlijk niet meer goed aan het draaien. Ik heb dan een traject gedaan met Hands On Academy**, Mindset & Marketing in Budapest. En daar heb ik beseft: wow, wat is dit? Ik ben al bijna 15 jaar zelfstandig en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb me altijd heel alleen gevoeld en nooit iemand gehad die voor mij supporterde.”

**Hands On Academy (HOA)  is het tweede bedrijf van Hannelore, CEO van Boostways. Bij HOA ligt de focus meer op mindset & marketing, terwijl Boostways meer inzet op business & marketing.

Blog podcast 106 B

De kracht van coaching

Ondertussen volgt Aliesje coaching bij Boostways en de stappen die ze gezet heeft om haar zaak opnieuw vorm te geven zijn enorm. Een belangrijk moment in haar traject was de beslissing om kleding uit haar salon te halen en zich volledig te richten op haar core business. “Ik had zoveel stress.  Dus dat voelde heel goed. Ik had echt iemand nodig die zei: doe het gewoon, ga ervoor. “

En dat niet alleen. Er is meer. Dankzij de steun van Boostways heeft Aliesje rust in zichzelf gevonden. Ze voelt zich veel beter in haar vel. Eén van dingen die daarvoor gezorgd heeft? “De 5/7 WhatsApp-support bij Boostways! Het is zo waardevol om jullie altijd aan mij zij te hebben, voor alles. Want ja, eigenlijk stuur ik echt alles, ook dingen die soms echt no sense maken.”

Naar een consistent merk

Een van de grootste veranderingen tijdens Aliesje’s coachingstraject was de rebranding van haar zaak. Het heeft niet alleen gezorgd voor een consistenter merk, maar het heeft Aliesje ook zelfverzekerder gemaakt als CEO van haar eigen zaak. “Ik voel me veel sterker nu. Het past gewoon. Vroeger was het een zooitje, nu is het een totaalpakket”, vertelt ze. 

Blog podcast 106 C

Aliesjes belangrijkste tips voor jou

“Laat je coachen. Als ik dit 15 jaar geleden gehad had, dan had ik veel verder gestaan dan waar ik nu sta. Want als je ziet wat ik op een halfjaar gedaan heb samen met Boostways. Dat is zot, hè!” 

Coaching heeft Aliesje geholpen om haar angsten te overwinnen, haar cijfers onder controle te krijgen en haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Aliesje is het perfecte voorbeeld: met de juiste begeleiding kan je bergen verzetten! 

Daarnaast heeft Aliesje ook beseft hoe belangrijk zelfliefde en zelfvertrouwen zijn in het ondernemerschap.

ARTIKEL Quote

“Luister naar jezelf én kies voor jezelf. Want jij bent de enige die het moet doen; die het gaat doen. Niemand anders gaat het voor je doen. “

Merci Aliesje voor je harde werk! Wij, team Boostways, zijn fier op de stappen die je al gezet hebt! 

Want Aliesje’s verhaal is het bewijs dat gedurfde keuzes en een tikkeltje rebellie je ver kunnen brengen. Het draait allemaal om:

  • jezelf de kans geven om te groeien, 
  • te durven kiezen voor wat echt belangrijk is, 
  • en de juiste hulp in te schakelen. 

Aliesje heeft dit allemaal gedaan. Nu is het jouw beurt. 

Tezamen met Boostways! Want wij hebben de kennis en tools om jou te helpen jouw ultieme succesverhaal te schrijven. 

Ben jij klaar om de sprong te wagen? 

Laat je coachen, luister naar jezelf en ontdek hoeveel je werkelijk kan bereiken. 

Let’s go!

Geïnspireerd door Aliesje’s verhaal? Wil je haar verdere avonturen en groei volgen? Mis dan niets van haar inspirerende updates en creatieve ideeën!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community