De nieuwe Instagram Reels updates!

De nieuwe Instagram Reels updates!

Een tijdje geleden heeft Instagram Reels zijn intrede gemaakt. Met Instagram Reels kan je audiovisuele content maken die lijkt op Stories, maar dan net iets anders. In mijn vorige artikels leg ik je in detail uit wat Instagram Reels precies zijn én deel ik mijn  gouden tips and tricks! Ik raad je dan ook aan om die blogposts eerst goed door te lezen voordat je aan dit artikel begint. In dit artikel vertel ik je meer over de nieuwste Instagram Reel update en wat jij ervan kan verwachten. Let’s go! 

De nieuwe update van Reels

First things first, tijd om eens te kijken naar de nieuwe update van Instagram Reels. Hoewel de Reels nog niet zo lang bestaan is Instagram al druk bezig met het aanpassen van het ontwerp van de functie. Dat doen ze voornamelijk om ervoor te zorgen dat gebruikers de overstap maken van TikTok naar Instagram. Hoewel het nog niet helemaal bekend is hoe Instagram Reels er na de update uit zal zien, kan ik jou al vertellen dat Instagram haar inspiratie haalt bij TikTok. Zo zullen we binnenkort – net zoals op Tiktok – ook  Reels kunnen maken tot 30 seconden. Reels zijn tot nu toe beperkt tot 15-seconden. Die uitbreiding geeft content creators en bedrijven meer ruimte om informatie over te brengen. Bovendien maakt deze verandering het verschil tussen TikTok en Instagram kleiner. Instagram voegt ook nieuwe functies toe voor het bewerken van de Reels. Denk daarbij niet alleen aan meer muzieksoorten en geluiden, maar ook aan andere lettertypes. Fun fun! 

Wordt Instagram Reels de standaard?

Toch blijft het nog steeds de vraag of Instagram Reels populair zal worden of dat gebruikers toch voornamelijk de voorkeur zullen blijven geven aan TikTok. Tot nu toe zie ik dat veel mensen blij zijn met de komst van Reels. Ze geven aan dat ze het fijn vinden dat er nu ook korte video’s geplaatst kunnen worden op Instagram. Nu TikTok mogelijk verboden wordt in de VS en Europa zou het zomaar kunnen zijn dat Instagram Reels nog meer aan populariteit wint. 

Hopelijk heb jij dankzij de informatie uit dit artikel een beter beeld gekregen van de nieuwe Instagram Reels versie. Dankzij de updates wordt het nog makkelijker voor bedrijven om gebruik te maken van de nieuwe feature. Wil je toch nog meer te weten komen over Instagram Reels? Op mijn website kan jij meer artikelen vinden die relevant en interessant zijn. Zo laat ik je in een ander artikel zien wat dé beste tips zijn voor het gebruik van Instagram Reels!

Instagram Reels: de nieuwe updates!
Lees alles over de nieuwe updates van Instagram Reels.

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community