Hoe ik een badass beslissing voor mezelf nam en van daaruit een zot aanbod ontwikkelde

De voorlaatste aflevering van de podcastmarathon, en voor mij een heel specialleke! Want ik heb vandaag voor de wachtlijst een gewaagd aanbod gelanceerd. Het is iets nieuws, iets wat nog niemand in België aanbiedt, en het komt voort uit een grote, gedurfde beslissing die ik voor mezelf heb genomen. Dus, zonder al te veel te verklappen over mijn aanbod, geef ik je een kijkje in mijn gedachteproces: hoe ben ik tot deze beslissing gekomen?

Een nieuwe, heel gedurfde beslissing

De beslissing waarover ik spreek heeft alles te maken met investeren. Investeren in mezelf, mijn bedrijf, en vooral ook af en toe gewoon durven er helemaal voor te gaan.

Mijn eigen business coach op dit moment is Simone Levie, een geweldige, mega inspirerende Nederlandse dame! De manier waarop zij haar bedrijf runt is even dynamisch als zijzelf. Ze switcht bijvoorbeeld regelmatig tussen low-end en high-end aanbiedingen. Geen one-size-fits-all benadering, maar echt een heel gevarieerd businessmodel. En dat is ook waar ik met Boostways voor ga – én sta!

Nu, waarom vertel ik jou dit?

Onlangs ging ik naar een event dat Simone hostte en daar gebeurde iets bijzonders. Ze deed een once in a lifetime aanbod van 100k voor onbeperkte één-op-één coaching via Voxer. Een kans om dus op elk moment meteen ondersteuning te krijgen!

De gedachte die op dat moment door mij heen ging: “100k is inderdaad een flinke som geld, ongeveer 1,8 à 1,9 van de Boostways omzet. Maar het idee van onbeperkte ondersteuning?! Dat is goud waard!”

Wat er na het event gebeurde? Awel, na wat nadenken en gespar met anderen, besloot ik er gewoon voor te gaan. Een grote stap? Absoluut! Maar ik ben ervan overtuigd dat het echt dé beslissing was die ik op dit moment moest maken. Want dit is wat ik nu nodig heb om verder te kunnen blijven groeien, en bovendien haal ik de investering er normaal gezien op 1 jaar uit, gezien mijn groeiende inkomsten.

Hannelore, you fr*king go!

Blog podcast 66 A

Een nieuw, heel gedurfd aanbod

En deze beslissing was nog maar het begin… Want zoals ik je al zei in de inleiding heeft het ook geleid tot ik die een nieuw aanbod op de markt brengt.

Zonder al te veel te verklappen, is dit wat ik je nu al meegeef:

Mijn nieuwe aanbod draait echt om duurzaam samenwerken, lange termijn en intensieve één-op-één coaching. Niet alleen met mijn team maar ook met mij. Het is uniek, het is gek, en ik weet dat sommigen me misschien voor gek verklaren, maar degenen die de waarde van coaching begrijpen, zullen zien wat ik probeer te bereiken.

Rarara, wat is het dat ik heel nieuw, heel spannend de wereld instuur? Doe eens een gokje…

Blog podcast 66 B

Voilà, hier sta ik dus. Trots op mijn grote, gedurfde beslissing om te investeren in mezelf en mijn bedrijf. Het is niet alleen voor mijn groei, maar ook om jou te blijven inspireren. Want alleen door zelf vooruit te gaan, kan ik ook anderen vooruit blijven duwen.

Groei is een continu proces!

Akkoord?

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community