Coach confessions with a coachee: interieurarchitecte Freya van The Next Plan

Tijd om de schijnwerpers te richten op de échte sterren bij Boostways: onze ongelooflijke coachees. Hun passie, groei en successen doen ons hart als groei-experten heel vaak sneller kloppen. Zo trots op hen, en dat mag de wereld weten! Daarom lanceren we een nieuwe podcastreeks. Elke maand gaan we openhartig in gesprek met een van hen. Freya van The Next Plan bijt samen met ons de spits af.

Blog podcast 86 A

Wie is Freya van The Next Plan?

Met een bachelor in Interieurarchitectuur en een master in Management op zak, en 7 jaar ervaring in de branche, startte Freya in 2022 in bijberoep als interieurarchitect. Niet lang daarna maakte ze de gedurfde sprong naar fulltime ondernemerschap.

Het prille begin

Al van jongs af aan had Freya de vonk in zich om zelf iets te creëren. In 2022 startte ze heel bescheiden in bijberoep. Ze durfden zichzelf nog niet als een zichtbare speler op de markt te zetten. “Dat was ondernemen van een totaal ander kaliber. Ik deed alles achter de schermen voor andere aannemers en interieurarchitecten. Niemand wist dat ik iets deed,” herinnert Freya zich.

The game changer

De grote ommekeer kwam met Freya’s deelname aan de Growcation van mijn tweede bedrijf, Hands-On Academy (HOA). Hier ontmoette ze gelijkgestemde ondernemers en opende zich een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

ARTIKEL Quote

“Ongeduld was mijn valkuil. Ik wilde rennen voor ik kon lopen. Ik dacht al aan de ‘hoe’, zonder me af te vragen: wat wil ik nu echt? Dankzij HOA leerde ik terug te keren naar de basis en eerst mijn stevige fundamenten te leggen.”

Nog meer gamechanger

Na de Growcation besloot Freya zich verder te laten coachen door Boostways. Ze is op dit moment één van onze geliefde Golden Growers.

ARTIKEL Quote

“Jouw kennis, Hannelore, en de manier waarop je structuur en duidelijkheid brengt, was een openbaring. Jij zei: ‘Freya, focus hierop, daarna tackelen we dat. Die helderheid is goud waard.”

Ondernemersmythe ontkracht: als ondernemer leef je op je eigen eenzame eilandje…

Niet voor Freya!

“In het begin was dit vooroordeel van dé grote redenen om er niet voor te gaan.

Ga ik nu zelfstandig worden? Ga ik vanaf nu, voor de rest van mijn leven, op mijn kamertje thuis achter mijn computer zitten?

Het tegendeel heeft zich zwaar bewezen. Ik ben nog nooit zo veel buiten gekomen. Afspraken hier, afspraken daar. Ik kom met zoveel verschillende mensen in aanraking.

Mijn coaching bij Boostways? Dat is de kers op de taart. Ik ontmoet er inspirerende mede-ondernemers, wat heeft geleid tot prachtige vriendschappen, frisse ideeën én zakelijke kansen.”

In amper zes maanden tijd, van het begin van haar Golden Traject tot nu, heeft Freya een ongelooflijke transformatie ondergaan. Wat volgens haar hét grote verschil heeft gemaakt?

ARTIKEL Quote

“Puur door voor coaching bij Boostways te kiezen, sta ik waar ik nu sta. Zonder zou ik niks van dit alles verwezenlijkt hebben. Een podcast opnemen, mezelf op mijn stories laten zien…”

Freya’s gouden tip voor mede-ondernemers ligt dan ook volledig in deze lijn. Ze raadt iedereen aan om voor coaching te gaan.

ARTIKEL Quote

“Durf er gewoon voor te gaan. Samen met Boostways is elke hobbel te overwinnen. En het allerbeste? Jullie zijn altijd maar een berichtje verwijderd. Die steun en dat vertrouwen hebben me stappen doen zetten die ik anders nooit gezet had.”

Freya is een prachtig voorbeeld van hoe de juiste mix van coaching, community en zelfvertrouwen iemand kan transformeren van een muurbloempje naar een zelfverzekerde interieurarchitecte die klaar is voor méér.

Samen met Boostways heeft Freya niet alleen haar bedrijf, maar ook zichzelf opnieuw uitgevonden. Ze is klaar om haar eigen succesverhaal verder te schrijven.

Ben je klaar om een gigantische sprong vooruit te maken in je ondernemersreis? Met Boostways’ Golden Growth traject ontgrendel je de sleutel tot exponentiële vooruitgang en persoonlijke vrijheid. Klik nu op Jouw Gouden Groeikans en start vandaag nog met het schrijven van jouw eigen succesverhaal!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community