Coach confessions with a coachee: queen of leadership Elizabeth van Eliza Badre

Tijd om de schijnwerpers te richten op de échte sterren bij Boostways: onze ongelooflijke coachees. Hun passie, groei en successen doen ons hart als groei-experten heel vaak sneller kloppen. Zo trots op hen, en dat mag de wereld weten! Daarom lanceren we een nieuwe podcastreeks. Elke maand gaan we openhartig in gesprek met een van hen. Vandaag aan de beurt: Elizabeth van Eliza Badre.

Blog podcast xx

Wie is Elizabeth van Eliza Badre?

  • Elizabeth startte haar carrière in een corporate omgeving bij Proximus, waar ze meer dan 10 jaar ervaring opdeed in commerciële en strategische rollen, inclusief managementposities.
  • Die jarenlange corporate ervaring versmelt ze nu met haar passie voor leiderschapsontwikkeling binnen haar eigen onderneming, Eliza Badre.
  • Eliza serveert een krachtige cocktail van traditionele strategieën en frisse, innovatieve benaderingen aan haar klanten.
Blog podcast xx 4

Time for a change

In 2022 zorgde een ernstig auto-ongeluk ervoor dat Eliza maandenlang out of work was. Dat mondde uit in een intense periode van zelfonderzoek.

ARTIKEL Quote

“Ik had plots zeeën van tijd om na te denken over wat ik echt belangrijk vond, zowel privé als professioneel. Om dan tot de conclusie te komen: welke impact wil ik nu echt maken op deze wereld?”

De sprong gewaagd

Met een mengeling van dapperheid en de onzekerheid van het onbekende, nam Eliza de sprong naar het ondernemerschap. “Ik wilde zes maanden pauzeren, maar mijn energie dreef me naar nieuwe kansen.” Ze begon met bloggen, wat onverwacht deuren opende naar coaching en daaraan gekoppeld nog meer zakelijke kansen.

ARTIKEL Quote

“Het was heel vrijblijvend in het begin. Dat veranderde toen ik me inschreef bij Boostways. Het was de stok achter de deur die ik nodig had. Ik had zoiets van: ik heb nu een grote investering gedaan, die investering moet ik er ook uithalen.”

Toen ze overwoog om in Boostways te investeren, verklaarden de mensen in loondienst haar voor gek. “Ze konden niet begrijpen dat ik, zonder inkomsten, toch zoveel geld wilde uitgeven,” vertelt ze.

Maar toen ze advies vroeg aan ervaren ondernemers, kreeg ze een heel ander perspectief: “Ze zagen direct de potentie en verzekerden mij dat ik de investering binnen enkele maanden terug zou verdienen—wat ook echt gebeurde!”

Deze ervaring leerde Eliza hoe belangrijk het is de juiste mensen te raadplegen. Zij die het ondernemerspad begrijpen en de waarde van een dergelijke investering inzien. “Dat is dan ook het enige wat ik nu nog doe: advies vragen aan en aanvaarden van de juiste mensen.”

Community is dan ook één van de grote troeven van ons Golden Growth traject, volgens Eliza.

ARTIKEL Quote

“Daarnaast krijg je er met Boostways niet alleen een coach, maar een echte sparringspartner die naast je staat, je motiveert en juicht bij elke overwinning. Die gunfactor, daar word ik echt blij van!!”

Blog podcast xx 3

Twee sleutels tot ondernemerssucces

Jij denkt eraan om ook de sprong te wagen en voor ondernemerschap te gaan? Dan heeft Elisabeth twee gouden tips voor jou.

  • ZORG VOOR EEN BUFFER 

“Start niet zonder vangnet,” benadrukt Elisabeth. “Een financiële buffer is je reddingsboei in de onvoorspelbare wateren van het ondernemerschap. Het geeft je de vrijheid om risico’s te nemen zonder de constante druk om onmiddellijk hoge omzetten te draaien.

Naast financiële zekerheid, is het cruciaal om persoonlijke grenzen te stellen. Dit helpt je om evenwicht te bewaren tussen werk en privé en voorkomt dat je opbrandt.”

  • GEWOON DOEN 

De tweede sleutel volgens Elisabeth is ‘gewoon doen’ en niet te veel nadenken, want dat werkt verlammend. “Natuurlijk, begin met een strategisch plan, maar blijf niet hangen in de planningsfase. Zet de stap naar actie!”

De grootste uitdaging

Voor Elisabeth is de meest prangende uitdaging van het ondernemerschap ongetwijfeld het dansen met onzekerheid. “Met wie ga ik volgende maand samenwerken? Blijven mijn huidige klanten of waaien er nieuwe binnen? Of wat als mijn agenda opeens verrassend leeg blijkt?”

Deze vragen zijn dagelijkse kost in haar dynamische ondernemersleven. Vrije tijd klinkt misschien goed, maar past zelden in het script van een ambitieuze ondernemer zoals zij. “Deze onzekerheid omarmen is mijn grootste uitdaging, maar tegelijkertijd ook mijn grootste groeikans,” erkent Elisabeth.

Ondernemen is én blijft een voortdurende leercurve.

Eliza’s verhaal klinkt jou bekend? Jij bent geïnspireerd door wie ze is en wat ze doet? Jij wil wil je meer te weten komen over haar reis en dagelijkse ondernemersinspiratie? Volg haar dan op LinkedIn en Instagram, waar ze regelmatig updates, inzichten en tips deelt die onmisbaar zijn voor zowel beginnende als ervaren ondernemers.

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community