De closing one: wat is jouw plan deze zomer?

Let’s make a fun, rather ‘random’ one out of the laatste aflevering van de Bali Summer Vibes Podcast! Met slechts een klein vleugje business on top!

De laatste aflevering namen we vroeger op dan gepland omdat we ons gingen wagen aan een hele spannende activiteit tijdens onze laatste paar dagen in Bali. Ra, ra, ra wat deze activiteit was?

We stonden om 1u ‘s nachts klaar om de Mount Batur in Bali te beklimmen. In de ochtend gaf onze sunrise walk ons een adembenemend uitzicht op een andere vulkaan. Waarom we dit toch efkes wilden vermelden? Omdat deze berg beklimmen eigenlijk exact is zoals het met ondernemen gaat: je blijft door klimmen, zonder te weten wat er precies op je pad komt, om uiteindelijk de top te bereiken!

Blog 2023 08 31 extras A

Dat gezegd zijnde betekende het einde van de Bali Vibes Podcast ook het einde van onze workation in Bali. En wat een succes was ons dat! Er werd heel goed gewerkt aan het plan dat we op voorhand gemaakt hadden.

Ieeeeeeel tevreden madammen waren wij!

Maar genoeg over ons en onze workation. Het is aan jou nu! Want wij willen ook jou uitdagen om deze zomer op een leuke, ontspannende én vooral ook strategische manier aan je zaak te werken.

Wat staat er op jouw planning voor de maanden juli en augustus?

Want deze maanden zijn voor iedereen toch een beetje anders dan de rest van het jaar: er is meer afleiding (mooi weer, activiteiten…), jij hebt misschien de kinderen thuis… Het is dus zeker en vast een must om hier goed over na te denken wil je dat jouw business niet stilligt de komende twee maanden.

Omdat het bedrijfsleven van iedereen anders toch zo goed als stil ligt, is de zomer bovendien ook hét ideale moment om even de tijd en de rust te nemen om na te denken over dingen waar je normaal niet toe komt: de echt strategische zaken in je bedrijf. Jouw fundamenten!

Wat wil jij met jouw bedrijf de wereld inzetten? Waarvoor wil je gekend zijn met jouw bedrijf? Wil je een team of niet? …

 


Neem jij deel aan onze gratis summer challenge, dan gaan wij echt werken aan de bouwstenen van je bedrijf. We zorgen ervoor dat die, jouw basics, helemaal in orde zijn, opdat jij in het najaar gepakt en gezakt bent om op jouw reis op weg naar succes te vervolledigen.

Kom hier alles te weten over onze summer challenge.

TIP!

Probeer ook eens strategisch na te denken op papier, zonder laptop. Want eenmaal je je laptop vastpakt is de verleiding vaak gewoon te groot om meldingen te openen, mailtjes te checken… in plaats van echt te focussen op strategie.

Dan om de Bali Summer Vibe Podcast mee af te sluiten no business but just a question out of interest: wat vonden jullie van Elize haar podcastdebuut? Elize vond het spannend in het begin, maar daarna alleen maar leuk om haar kennis en expertise met jullie te kunnen delen. Laat dus zeker weten wat jij van haar vond en dan ja… Wie weet horen jullie wel meer Elize binnenkort?

Wij wensen jullie alvast een zalige zomer toe!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community