Life & Business Update

Af en toe krijg ik de vraag: “Seg, Hannelore, hoe gaat het nu eigenlijk met jou?” Vandaar dat ik voor de verandering in aflevering 34 van de ‘Boost My Life’-podcast eens een korte persoonlijke update geef van mijn leven. Over hoe ik het stel, zowel persoonlijk als professioneel.

Zij die mijn pad een beetje kennen weten dat de afgelopen twee jaren niet de gemakkelijkste waren voor mij. Na een relatie van 17 jaar kwam er onverwachts een einde aan… Net op het moment dat ik voltijds zelfstandige werd. Bad, baddest timing… Ik stort me dan ook volop in mijn onderneming.

But hard work payed off. Vandaag de dag heb ik een bedrijf met een miljoen omzet en een topteam. Twee dingen waar ik zo ontzettend blij en zo dankbaar voor ben. En toch is mijn voornemen om het in 2023 iets rustiger aan te doen. Om je dat uit te leggen, geef ik je een kijkje in two sided Hannelore: op persoonlijk en business vlak.

Blog podcast 34 extra A

Perso-Hannelore

I introduce you to Dries, mijn vriend! Hoe ‘jippie jeej’ deze nieuwe relatie ook is, het betekent ook dat ik hier tijd voor moet vrijmaken die ik vroeger in mijn onderneming kon steken.

Maar eigenlijk doet dat goed deugd. Ik ben nu op het punt gekomen dat ik zelfs bijna een ‘ideale’ werkweek heb: niet meer ‘s avonds en in het weekend werken. Dit is natuurlijk ook mede mogelijk gemaakt door het fantastische team dat ik achter mij heb. Ik kan alvast je vertellen: weten dat je ‘misbaarder’ bent in je bedrijf – je kan al eens een dagje verlof nemen, langer op vakantie gaan etc. – is echt een zalig gevoel!

Je hoort het dus. In mijn persoonlijk leven heb ik momenteel veel meer balans dan enkele jaren geleden. Ik beweeg meer, ik heb meer tijd… Mijn persoonlijke puzzelstukjes passen steeds beter in elkaar.

Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik ben gaan nadenken: wanneer is goed, goed genoeg? Wanneer leid ik mijn leven zoals ik het wil leiden? Ikzelf heb gemerkt dat er meer is dan hard werken alleen en centjes verdienen. Balans, rust en vooral doen wat ik graag doe zijn minstens even belangrijk.

Blog podcast 34 extra B

Business-Hannelore

Hannelore op business vlak dan. Met Boostways hebben we een heel goed eerste kwartaal achter de rug. Het is altijd motiverend om goed het jaar in te vliegen! En vliegen, dat gaan we zeker blijven doen!

Hoe?

Dit jaar staan er drie grote agendapunten op de planning.

  1. Funnels

    Funnels, funnels en nog eens funnels, baby! Omdat goede funnels echt zo’n groot verschil kunnen maken voor een business, willen we hier nog meer op gaan inzetten. Dat gaan we onder andere doen door een advertentiecampagne op te starten. Zo kunnen we nagaan hoe we onze funnels nog meer en nog beter kunnen maken.


  2. Boost My Business (BMB)

    Wij noemen onze BMB ook wel het core sign programma van Boostways. Daarom willen we het continu verbeteren én versterken. Opdat wij onze coachees alleen maar de crème de là crème geven: dat we hen helpen groeien regelrecht richting de top!


  3. Consulting tak

    Daarnaast willen we onze consulting tak verder uitbouwen om ons publiek nog verder te differentiëren. Voor mocht je het nog niet weten dus: Boostways helpt niet alleen individuals maar ook grotere bedrijven met het uitbouwen van een goede strategie.

 

Deze drie zijn niet de enige projecten die Boostways onderneemt. Ik ben niet voor niets Hannelore, a serial entrepreneur. Ik borrel altijd van de ideeën, wat op sommige momenten zeker en vast een valkuil is: er is zoveel dat ik wil doen, dat ik niet tot alles kan komen. Maar de laatste tijd – door de rust, door de balans – ben ik hier over gaan nadenken: hoe krijg ik al deze ideeën ook echt de wereld in? Wanneer doe ik dat? Waarom doe ik dat? (De vraag ‘wanneer is goed, goed genoeg?’ is ook hier weer relevant)

Eén van deze ideeën is dat ik onze content marketing strategie verder wil uitbouwen. Meer bepaald wil ik nog meer gratis de content de wereld insturen om nog meer ambitieuze ondernemers zoals ik te inspireren en motiveren. Dat doe ik al 1. met deze podcast en 2. met onze gratis Facebook community groep.

Blog podcast 34 extra C

Naast alle projecten is er natuurlijk ook gewoon nog the everyday stuff: lead magnets maken, social media onderhouden, coachen… Mijn agenda is en blijft goed gevuld, ondanks het feit dat ik meer rust heb gevonden. Maar eigenlijk is dat ook gewoon wat ondernemen zo leuk maakt. Er is veel variatie, het verveelt nooit en elke dag is anders!

So far entrepreneurship has been a very very very nice ride for me.

Elke dag opnieuw ben ik blij dat ik 2 jaar geleden de sprong heb durven wagen van het bedrijfsleven naar een leven in vrijheid op allerlei vlakken. En dat leven, wel dat is voor mij een leven als ondernemer!

Ik hoop dat jullie deze life & business update een beetje konden smaken. Feedback geven mag zeker en vast ook altijd. Zo kom ik te weten welke content jullie interessant vinden en kan ik nog meer van dat maken!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community