Ontdek het Boostways plan 2024

De allereerste podcast van 2024! En ik presenteer je: onze opwindende plannen voor het komende jaar. Alvast in een notendop? Bij Boostways draait het niet alleen om meer, meer, meer. Nee, wij streven naar slimmer, gestroomlijnder, en vooral, consistenter. Laat me je meenemen door ons ambitieuze, maar vooral ook realistische plan voor het komende jaar.

Consistentie

Ja, je hoort het goed, ons hoofddoel voor 2024 is consistentie. Naast de honger voor groei, is het voor ons ook mega belangrijk om onze omzet stabiel te houden en een kleine groei te verwezenlijken. Ik denk aan 10 of 20 procent. Het hoeft zeker niet meer te zijn, want snelle groei heeft ook zijn keerzijden. Consistentie is dus een hele belangrijke bij ons.

Blog podcast 73 A

De 3 takken bij Boostways

Voor mocht je het nog niet weten, Boostways bestaat eigenlijk uit 3 takken. We zijn het meest bekend om onze coachingtak, maar daarnaast heb je er dus nog 2 andere. Ik leid je er even door en vertel je per tak waar we graag aan willen werken in 2024.

 

1. Coachingtak

Onze eerste grote stap in 2024 is de verdere uitbreiding van onze coaching business. We willen meer klanten aantrekken voor 1-op-1 begeleiding omdat we gewoon merken dat we daar goed in zijn. We zijn daar anders in. Wij maken impact. Onze nieuwe trajecten – Silver Scaling & Golden Growth – zijn steengoed, dus we willen nog meer mensen helpen.

Het jaar van de Diamond Mastermind staat voor de deur, en aan het einde van het jaar plannen we zelfs een nieuwe Mastermind. En dat is niet alles – binnen de coachingtak werken we aan een nieuw product met een technologische twist. Ik kan er nu nog niet te veel over kwijt, maar het gaat echt w o w zijn… Spannend, hé?

 

2. Academy

Onze academy is een groot focuspunt voor 2024. We willen de academy passief uitbouwen – een constante stroom van inkomsten genereren – en daarbij ook een krachtige lead generation uitbouwen.

Maar dat is nog niet alles, ik wil mijn creatieve kant ook meer de vrije loop laten met nieuwe topcursussen die alle coachees in goud en zilver zullen ontvangen. Zoveel zin in!

 

3. Consultingtak

En dan hebben we onze consultingtak, waarbij we als strategie partner optreden voor grotere bedrijven en scale-ups. Hier willen we groeien en sterker worden met nieuwe productaanbiedingen en een focus op LinkedIn-marketing. In 2024 gaan we LinkedIn dus meer ontdekken én zijt maar zeker dat we deze kennis en ervaring ook met jou gaan delen.

Blog podcast 73 B

Succesfactoren 2024

Nu, wat zijn voor ons, of voor mij, Hannelore, de belangrijke factoren om van 2024 echt een succes te maken?

 

Team

Op de eerste plaats, mijn team. We zijn druk bezig met het herbouwen en versterken ervan. Het is niet alleen mijn onderneming, maar die van ons allemaal. Het team is waardevol en krachtig, en ik wil iedereen in hun kracht zetten en groei laten ervaren.

 

Lead Generation

Een andere sleutel tot succes is consistente lead generation. Het genereren van leads is essentieel voor zowel de coaching- als de consultingtak. We gaan experimenteren met webinars, evergreen webinars, en een krachtige LinkedIn-strategie om dit proces te optimaliseren. Het doel is echt om nog meer bij te leren over lead generation en deze kennis ook door te geven aan jou, liefste ondernemer, en mijn coachees.

 

Be the Best CEO I Can Be

Als derde wil ik mezelf nog meer in mijn rol als CEO plaatsen. Minder coachen en meer ruimte voor creativiteit en leiderschap. Het doel daarbij is om mijn visie en groeiprocessen met het team te delen en samen te evolueren naar een nog sterker Boostways!

 

Plan én Meer – Concrete acties voor 2024

Alles wat ik je hierboven verteld heb, mijn plan, is niet alleen maar iets wat in mijn hoofd zit: er zijn concrete acties, een salesplan, cashflowplan en marketingplan. Het team is on board, en we zijn allemaal meer dan klaar om deze doelen te bereiken.

Blog podcast 73 C

Up to you!

Mijn boodschap aan jou is om ook eens stil te staan bij wat je wilt bereiken in 2024. Beperk het tot drie grote projecten en identificeer wat je nodig hebt om ze te realiseren. Maak concrete doelen en bepaal welke skills, kennis, coaching, of investeringen je nodig hebt om succesvol te zijn.

Ik ben benieuwd naar jouw doelen voor 2024. Je mag het mij altijd doorsturen. Ik sta ook altijd klaar om er met jou over te sparren. Dus stuur mij een berichtje op Instagram, een mailtje of wat je zelf wilt.

It’s up to you!

Op naar een prachtig 2024!

Voilà, dat was het dan. De allereerste ‘Boost My Life’-aflevering voor 2024, dat belooft een jaar vol groei, consistentie en slimme strategieën te worden! Zowel voor jou als voor mij! Want de ondernemersreis is dynamisch, en we zijn klaar om te experimenteren, te leren en onze strategieën aan te passen, aren’t we?!

Op een succesvol 2024 voor ons allemaal!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community