Update: wat doen jullie nu eigenlijk bij Boostways?

Heel vaak krijg ik de vraag: “seg, Hannelore, wat doen jullie nu eigenlijk bij Boostways?” En omdat ook ik met Boostways blijf groeien, dacht ik dat het hoogtijd was voor nog ne keer een update.

Ik heb Boostways opgericht omdat ik ambitieuze ondernemers zoals jij wil helpen een het leven te leiden zoals jij dat wilt, met een bedrijf dat ervoor zorgt dat dit mogelijk is. Een leven in vrijheid! Een leven zoals dat 100 % bij jou past!

Bij Boostways kan je dus terecht als je een miljoenenbedrijf wil uitbouwen. Absoluut! Maar evengoed als je gewoon halftijds wil werken en daarvan wil kunnen leven. Zolang jij maar ambitie hebt!
Wij zijn er voor alle ondernemers met ambitie!

Blog podcast 57 A

De drie Boostways pijlers

Hoe wij te werk gaan? Boostways heeft eigenlijk drie verschillende takken met elk een andere manier van aanpak!

Nr1 2

Coaching – Jouw Persoonlijke Gids

De eerste pijler is onze coachingstak. Hier helpen wij ondernemers echt vanuit individuele, 1-op-1 coaching. Dat wil zeggen dat wij echt naast jou staan en jou helpen met jouw aanbod, prijszetting, content … No matter what, no matter when, jij kan op op ons kan rekenen.

We zijn vooral bekend voor deze tak omwille van onze unieke coachingstrajecten: Silver, Gold en Diamond. Deze tweejarige trajecten geven ondernemers echt de kans om alles op alles te zetten zowel voor hun bedrijf als zichzelf als CEO van je bedrijf!

Waarom kiezen wij er nu voor om zo te werken? Want je zou kunnen zeggen: Hannelore, deze trajecten zijn toch niet echt schaalbaar?

Awel, wij doen de dingen zoals we ze doen omdat ik héél sterk geloof in de kracht van 1-op-1 begeleiding, vooral als je een bepaald niveau van groei en succes wilt bereiken. Want iemand aan je zij die je met een nuchtere, meer uitgezoomde blik zegt waar het op staat en waar verbetering mogelijk is? Dat kan alleen maar zorgen voor groei en succes, toch?

Daarnaast geloof ik ook sterk in de waarde van langdurige relaties. Het heeft geen zin om elke zes maanden van coach te veranderen en telkens opnieuw dezelfde uitleg te moeten geven. Daarom dat onze trajecten twee jaar duren. Het geeft ons meer tijd samen om meer te bereiken.

Nr2 2

Consulting – Next Level Strategieën

Onze consultingtak is er eigenlijk meer voor ondernemers die op zoek zijn naar een strategische partner en zoiets hebben van: “ik wil wel groeien, maar wil niet alles zelf hoeven doen. Ik wil een onafhankelijke partner die voor mij een strategie bouwt en er ook voor zorgt dat die uitgevoerd wordt.”

Hier bieden we dus 360-graden marketingstrategieën en plannen aan en tegelijkertijd zorgen we ook voor de coördinatie van de uitvoering.

Wij gaan dus niet werken met vaste partners. Wel gaan we werken met partners die we samen uitkiezen voor jou of mensen uit jouw huidige team. Zo zorgen we ervoor dat de strategie 100 % goed wordt uitgevoerd.

Nr3 2

Academy – DIY leren en groeien

Misschien ben je nog niet klaar voor coaching, maar je wil wel bijleren en vooral ook beter worden in ondernemen? Dat is waar onze Academy om de hoek komt kijken. We bieden mega waardevolle cursussen aan voor ondernemers die willen investeren in hun kennis en vaardigheden, maar nog niet klaar zijn voor een individueel coachingstraject.

Blog podcast 57 B

Dit is dus echt hoe wij het doen. Bij Boostways helpen wij jou op een heel individuele manier groeien. Wij zijn jouw one-way ticket naar de top!

En dat is ook meteen de positionering waarvoor wij staan, de identiteit die wij willen uitdragen.
* Wij helpen jou, ambitieuze ondernemer, om jouw bedrijf uit te bouwen op de manier dat jij dat wilt.
* Op een manier die voor jou werkt.
* Op een manier die voor jou goed voelt.
Awel, dat deed deugd. Om nog ne keer heel duidelijk te zeggen waar het op staat. Nog één ding dat ik eraan wil toevoegen en ook belangrijk is voor jou om te weten: wij doen niet aan brave knuffelcoaching en knuffelstrategieën. Nee, wij bouwen efficiënte marketingstrategieën die ook echt werken, die resultaten opbrengen en ja, daarvoor is het nodig om te zeggen waar het op staat. Niet meer of niet minder!

Als je nu zoiets hebt van: “Damn girl, that sounds good!” Zet je dan zeker op die wachtlijst voor onze crazy Black Friday deals. Want ik beloof je, voor elk van de drie takken zal er een deal zijn en die deal gaat echt steengoed zijn! Pinky promise!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community