Zo haal jij alles uit jouw planning

It’s all about planning, dear entrepreneur. Ik kan het niet genoeg zeggen, maar planning is zo zo belangrijk. Planning is the job of a CEO and you are one! Zorg er dus voor dat zowel jouw korte termijn als lange termijn planning op punt staan and you boost your business. Your business will become a success!

Als er één gouden tip is die ik kan meegeven, dan is het wel: GO DATE YOUR PLANNING! Daarmee bedoel ik: niet 1 keer per jaar, maar plan dagelijks, wekelijks en maandelijks.

Suggestieplanning

Blog 2023 07 05 extras 1

Dagelijks
– Voordat je iets anders doet, plan je wat je die dag gaat verwezenlijken.
– Idealiter duurt 1 taak 30 minuten.
– Pas het eat the frog principe toe: begin met stomme taken, doe dan de rest.


Wekelijks
– Deel je werk op in blokken en wissel af. Batch m.a.w. taken die bij elkaar horen. Bv. Je zet je een keer per week aan jouw facturatie en scant op dat moment alle bonnen in.
– Voorzie ook open blokken voor extra tijd, mocht er een taak langer duren dan gepland.
– Ook een belangrijke: overschat jezelf niet, laat flexibiliteit toe en staar je niet blind op iets dat je niet gedaan krijgt.


Maandelijks
– Herbekijk wat je die maand hebt uitgestoken en zet dat af tegen je groter sales- en financeplan.
– Stuur bij indien nodig.

En bij dit alles moet je er steeds voor zorgen dat je genoeg CEO time voorziet! Plan wekelijks een date met jezelf in om even stil te staan bij al het goeds dat je doet, om ook in moeilijkere tijden ‘terug verliefd te worden’ op je bedrijf. Zo zal je jezelf de energie geven om verder te gaan, om jouw business naar het volgende niveau te boosten!

Dus wanneer plan jij jouw volgende CEO time in?
En hoe ga jij werken aan jouw ideale planning?

Tell me how you plan, plan, plan, plan, plan?
Wil je graag meer weten over hoe de beste planning op te stellen? In de Planning Workshop van Boostways leren we je er alles over!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community