Zo manifesteer jij jouw doelen!

Zo manifesteer jij jouw doelen.

Je hebt een duidelijk missie en visie. Je kent jouw controle- en comfortgetal én hebt een duidelijk doelenplan, maar hoe kan jij jouw doelen nu echt bereiken? Ik geloof heel sterk in het manifesteren van doelen. Voor mij is dit essentieel! Lees zeker verder om te weten te komen hoe jij jouw doelen precies kan manifesteren. Weet je nog niet hoe je concrete doelen moet stellen? Lees dan zeker eerst even mijn vorige blogpost. 

Zes manieren om jouw doelen te manifesteren:

Uit ervaring heb ik geleerd dat er zes vuistregels zijn die jouw helpen bij het manifesteren van jouw doelen.

  1. Visualiseer jouw doel: zoals ik in mijn vorige blogpost al aangaf, is het belangrijk dat jij jouw doelen visueel voorstelt. Schrijf ze op, maak een vision board of kleef post-its in jouw kantoor. In jouw visualisering houdt je bij wat je doel is én waar je staat met dat doel.
  2. Spreek jouw doel(en) uit: durf over jouw doelen te praten met familie en vrienden. Dit is echt essentieel! 
  3. Vier elke win: vier elk succes op het pad naar jouw ultieme doel met een klein ritueeltje. Denk bijvoorbeeld aan: een stukje chocolade eten, een specifiek liedje opzetten, een dansje doen, een wijntje inschenken… Het maakt niet uit hoe, maar vier elk win en focus op jouw successen, hoe klein ook.
  4. Focus op de realiteit: stel jezelf telkens de vraag: “Wat is er nu echt, wat is de realiteit en wat is maar een verhaal?”. Denk niet dat jij niet goed genoeg bent, maar kijk naar de realiteit. You got this!
  5. Focus: focus is jouw key to success. Laat je niet afleiden en stel jezelf de vraag “Wat is er NU echt nodig? Wat gaat er verandering brengen op dit moment?”. Houd je dus bezig met de dingen die er echt toe doen! Heb je het hier moeilijk mee? Het kan helpen om de belangrijke zaken even neer te schrijven zodat je weer overzicht krijgt. 
  6. Be the CEO of your own business en handel dus ook als de CEO! Neem de nodige beslissingen. Stop met uitstellen. This is your time to shine. 

Kortom, als jij de gestelde doelen van jouw onderneming wil behalen, experimenteer dan zeker eens met deze manifesteringstips! Ik geloof er echt in dat als jij deze zes vuistregels opvolgt nadat jij jouw concrete doelen(plan) hebt opgezet, er niet veel mis kan gaan! 

Manifesteer jouw doelen in zes stappen!

Honger naar meer?
Dit zou je ook kunnen interesseren!

Word lid van
de Boostways
community.

Jouw bedrijf boosten met handige tips & tricks, stoere content & de nieuwste trends? We got you. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf helemaal up-to-date. En neen, we gaan je niet wekelijks spammen, no worries.

Boostways community